Onze vaatwastabletten zijn de perfecte oplossing voor een schone en glanzende vaat. Onze krachtige formule bevat actieve ingrediënten die effectief vuil en vet verwijderen, waardoor uw vaat er als nieuw uitziet en ruikt. Onze vaatwastabletten zijn geschikt voor alle soorten vaat, inclusief glaswerk, porselein en bestek.

Onze vaatwastabletten zijn gemakkelijk te gebruiken: plaats gewoon één tablet in het vaatwasmiddelbakje en start de vaatwasmachine. Onze formule is geconcentreerd, wat betekent dat u minder vaatwastabletten hoeft te gebruiken dan traditionele vaatwasmiddelen, waardoor u geld bespaart en de hoeveelheid afval vermindert.

Onze vaatwastabletten zijn veilig voor uw vaatwasmachine en zijn ontworpen om de machine schoon te houden en kalkaanslag te voorkomen. Bovendien zijn onze vaatwastabletten milieuvriendelijk en bevatten ze geen schadelijke chemicaliën die de gezondheid van u of het milieu kunnen schaden.

Kies onze vaatwastabletten voor een snelle en effectieve reiniging van uw vaat. Laat ons uw zorgen wegnemen over de afwas en geniet van schone en glanzende vaat zonder gedoe.

Scroll naar boven