Oxo biedt een breed scala aan vaatwasmiddelen om uw vaat grondig schoon en glanzend te krijgen. Of u nu op zoek bent naar een krachtig reinigingsmiddel voor hardnekkig vuil, of een zacht en geurig middel voor delicate items, Oxo heeft het allemaal. Hieronder vindt u een korte beschrijving van enkele van onze meest populaire vaatwasmiddelen:

Oxo Powergel: Deze krachtige vaatwasmiddel verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil, vet en voedselresten. Het is geformuleerd met actieve ingrediënten die snel werken en zorgen voor een stralend schone vaat.

Oxo Diamond: Dit vaatwasmiddel bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten die zorgen voor een ongeëvenaarde glans op uw glazen en bestek. Het laat geen resten of vlekken achter en is zacht voor uw vaat.

Oxo Sensitive: Als u op zoek bent naar een vaatwasmiddel dat zacht is voor uw huid en uw vaat, dan is Oxo Sensitive perfect voor u. Het is geurloos en bevat geen agressieve chemicaliën die irritatie kunnen veroorzaken.

Oxo All-in-one: Dit alles-in-één vaatwasmiddel reinigt, ontvet en zorgt voor glans in één enkele stap. Het bevat krachtige ingrediënten die zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen verwijderen en uw vaat laten stralen.
Of u nu een groot gezin hebt of alleen woont, Oxo heeft de perfecte vaatwasmiddel voor uw behoeften. Probeer vandaag nog een van onze producten en ervaar het verschil!

Scroll naar boven