Vaatwastabletten.nl
Vaatwastabletten.nl maakt trots deel uit van de ondernemingen van onze hoofdsite, DealDonkey.com. Wij streven ernaar om hoogwaardige vaatwastabletten aan te bieden, naast een scala aan andere geweldige deals die te vinden zijn op DealDonkey.com. Bedankt dat je met ons meegroeit en we kijken ernaar uit om je te voorzien van uitstekende producten en service.

DealDonkey in 2011 online
Sinds 2011 is DealDonkey begonnen aan een missie. Elke dag opnieuw zorgen we voor verrassend voordelige deals om klanten zoals jij blij te maken. We gaan graag voor jou op zoek naar dat verrassende aanbod. We zorgen voor bijzondere, handige en originele producten. Artikelen die je graag cadeau geeft maar net zo lief zelf houdt. Spullen die het leven leuker en makkelijker maken, die kun je bij DealDonkey volop vinden. We letten daarbij altijd op de kwaliteit, want we vinden het belangrijk dat je echt blij wordt van onze artikelen. De prijzen zijn net zo uniek, want deze houden we graag zo scherp mogelijk.

Klein team die je persoonlijk te woord staat
Het team van DealDonkey is klein en enthousiast. Daar profiteer jij als klant van, want iedereen helpt om de bestellingen op tijd vanuit ons eigen magazijn te verzenden. Wij zien de producten dus altijd eerst zelf voordat we ze met zorg inpakken en aan de vervoerder meegeven, op weg naar jou. Onze service is net zo persoonlijk. We horen en helpen onze klanten graag en zorgen voor uitgebreide kennis van ons hele aanbod. Heb je vragen of advies nodig? Richard van onze eigen klantenservice staat je snel en deskundig te woord.

Altijd op zoek naar de beste deals in allerlei categorieën.
Wij geloven dat het belangrijk is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. Onze inkoopafdeling werkt nauw samen met leveranciers om ervoor te zorgen dat we de beste deals kunnen aanbieden op een breed scala aan producten, waaronder elektronica, huishoudelijke apparaten, modeaccessoires, gereedschap en nog veel meer.

Kantoor en Magazijn in Nieuw-Vennep (Noord-Holland)
Ons kantoor en magazijn is gevestigd in Nieuw-Vennep. Bijna alle producten die we aanbieden worden vanuit ons magazijn verstuurd.
Heb je een bestelling geplaatst en ben je in de buurt? Neem dan contact op met Richard van de klantenservice want dan mag je het ook ophalen.
Doe dit wel snel want anders is je bestelling al verstuurd door onze inpakkers.

DealDonkey kernwaarden

  • Vriendschap
  • Betrokkenheid
  • Mouwen opstropen
  • Samenwerken
  • Gelijkwaardigheid
Scroll naar boven