Op welke manieren kan ik betalen?

Mastercard en VISA
Je kunt je bestelling natuurlijk met een creditcard betalen. Kies in het bestelscherm de creditcard van je keuze en je wordt vanzelf naar een beveiligde betaalpagina geleid van onze Payment Service Provider Mollie. Op deze pagina vul je je creditcardnummer, naam en controlecode in, deze code is te vinden op de achterzijde van je creditcard. Heb je je creditcard voorzien van den ‘3D secure wachtwoord’ dan wordt hierom gevraagd. Met deze code is je betaling extra goed beveiligd. Na het invullen van alle gegevens wordt je betaling direct online geautoriseerd zodat je meteen weet of je betaling is goedgekeurd. Sluit het betaalscherm nóóit af met het kruisje in de rechter bovenhoek, maar volg de aanwijzingen op het scherm. Je wordt dan vanzelf teruggeleid naar onze website.

iDEAL
iDEAL is de standaard voor betalingen via internet in Nederland. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken en sluit daarmee dus helemaal aan op de vertrouwde systemen van internetbankieren. Het is een eenvoudige, snelle én veilige manier van online bestellen en betalen.

  1. Kies bij bestellen voor iDEAL als betaalmethode;
  2. Kies de bank waarbij je een betaalrekening hebt;
  3. Bevestig de betaling via de beveiligingsmethode van internetbankieren;
  4. Je betaling wordt direct verwerkt.

PayPal
Wil je via PayPal betalen, klik dan op de PayPal-afbeelding bij je bestelling. Na het invullen van je e-mailadres en een wachtwoord, wordt je betaling direct online geautoriseerd – zo weet je gelijk of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

eMaestro
Na gekozen te hebben voor eMaestro vul je je kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in. Vervolgens dient met een digipas/ random reader een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan je de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Er wordt 3% betaalkosten gerekend over het aankoopbedrag. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid. Hier wordt je gevraagd het bedrag te controleren en om je aan te melden via de on-linebeveiligingsmodule die je van uw bank hebt ontvangen.

Let op dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Jouw bank ondersteunt de dienst
  • Je beschikt over een identificatiemiddel
  • Je kent uw kaartnummer en vervaldatum

Klarna
Klarna voert voor Vaatwastabletten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Wat gebeurt er met de bezorging van mijn pakket als ik niet thuis ben?
Omdat we natuurlijk willen dat je je bestelling zo snel mogelijk hebt, worden pakketjes eventueel ook bij de buren aangeboden. Wanneer dit gebeurd is, laat de bezorger een berichtje achter waarop vermeld staat waar je pakketje bezorgd is.

 

Scroll naar boven